Barczi Péter
Séfünkről és tulajdonosunkról
Barczi Péter
Több mint 20 éve vagyok a szakmában – megjárva Angliát, és a világ 4 különböző kontinensét dolgoztam a gasztro terület mindkét végletén, mosogatótól egészen élelmezési igazgatóig.
Az olasz felmenők és a vendéglátós családi hagyaték azonban mindig is arra késztetett, hogy egyszer saját éttermet nyissak. Ez az álom a Mauro étterem formájában vált valóra.
Egy meghitt hely, ahol mindig nagy a nyüzsgés és szívesen térnek be nap mint nap a törzsvendégek – nem csak a személyem, hanem a kiváló minőségű alapanyagokból készült eredeti olasz fogások illetve a hétköznapi üzleti ebédek miatt is. Ez után jött a következő lépés, egy alternatív vendéglátóhely, ahol az étel allergiákkal és intoleranciákkal küzdő embereknek tudunk változatosságot hozni a hétköznapjaikba, így lett a Mindenmentes Mauro, mely tej-, tojás-, glutén- illetve hozzáadott cukor mentes ételeket képvisel palettáján.
Az igazi álom pedig a Schola Culina-ban teljesedik ki, hogy mindazt a tudást amit sikerült az évek alatt összeszedni, át is tudjam adni az embereknek egy olyan formában, ahol ugyanazt az élvezetet meg tudják a sütés és főzés közben tapasztalni ami engem is végig kisért a szakmában.
Specialitás: Olasz konyha, Streetfood, Tengeri ételek, Grill & BBQ
Nyitvatartási időnk:
HÉTFŐ - SZOMBAT:
A meghirdetett tanfolyamok idejében
TANÁCSADÁS:
Előre megbeszélt időpontban
Stúdiónk:
8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.
Email címünk:
info@scholaculina.hu
Írj nekünk levelet:
Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!