Barczi Péter

 

 

www.scholaculina.hu

www.facebook.com/scholaculina

 

 

Séfünkről és tulajdonosunkról

Barczi Péter

Több mint 20 éve vagyok a szakmában – megjárva Angliát, és a világ 4 különböző kontinensét dolgoztam a gasztro terület mindkét végletén, mosogatótól egészen élelmezési igazgatóig.

 Az olasz felmenők és a vendéglátós családi hagyaték azonban mindig is arra késztetett, hogy egyszer saját éttermet nyissak. Ez az álom a Mauro étterem formájában vált valóra.

Egy meghitt hely, ahol mindig nagy a nyüzsgés és szívesen térnek be nap mint nap a törzsvendégek – nem csak a személyem, hanem a kiváló minőségű alapanyagokból készült eredeti olasz fogások illetve a hétköznapi üzleti ebédek miatt is. Ez után jött a következő lépés, egy alternatív vendéglátóhely, ahol az étel allergiákkal és intoleranciákkal küzdő embereknek tudunk változatosságot hozni a hétköznapjaikba, így lett a Mindenmentes Mauro, mely tej-, tojás-, glutén- illetve hozzáadott cukor mentes ételeket képvisel palettáján.

Az igazi álom pedig a Schola Culina-ban teljesedik ki, hogy mindazt a tudást amit sikerült az évek alatt összeszedni, át is tudjam adni az embereknek egy olyan formában, ahol ugyanazt az élvezetet meg tudják a sütés és főzés közben tapasztalni ami engem is végig kisért a szakmában.

 


Specialitás: Olasz konyha, Streetfood, Tengeri ételek, Grill & BBQ

 

Nyitvatartási időnk:

HÉTFŐ - SZOMBAT:

A meghirdetett tanfolyamok idejében

TANÁCSADÁS:

Előre megbeszélt időpontban

Stúdiónk:

8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.

Email címünk:

info@scholaculina.hu

Írj nekünk levelet:

 

Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!