Lencsés - Pál Petra

 

 

www.scholaculina.hu

www.facebook.com/scholaculina

 

 

Séfünkről és tulajdonosunkról

Lencsés – Pál Petra 

TANFOLYAMOK:

  • Fermentáció
  • Kovászos Kenyérgyár
  • Kovászos Tésztagyár
  • Autoimmun betegségek terápiás főzés
  • Egyéb:Konzultáció (élő/online)
    Táplálkozás tanácsadás (élő/online)
    Csoportos terápiás főzés Schola Culina
    Mintaétrend, bevásárlólista
    Terápiás étrend személyre szabott
    #csakazértisjólleszek Fb csoport tagság (coaching)
    Fermentálás workshop kiszállás

SZAKTERÜLET:

  • Táplálkozás tanácsadás
  • Életmód tanácsadás
  • Táplálkozás terápia – Mikrobióm helyrehozás
  • Táplálék-kiegészítés/pótlás
  • Sporttáplálkozás
  • Funkcionális élelmiszer támogatás (Fermentálás, kovászolás)
  • Terápiás étrend
  • Autoimmun betegségek élelmiszer terápiája ( IR, pajzsmirigyproblémák, irritábilis bél szindróma, Hashimoto, endometriózis, hormonális egyensúly megbillenések, cukorbetegség, krónikus izületi gyulladás, krónikus emésztőrendszeri megbetegedések, metabolikus szindróma)

VÉGZETTSÉGEK:

  • Életmód- és Táplálkozás Tanácsadó (Weider Professional) 2016, Emelt szint 2018

  • Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítés (Weider Professional) 2016

  • Hormonális tanácsadás (Weider Professional) 2018

  • Alkalmazott táplálkozás-Egészségsport (Táplálkozás-beállítás-Avalomedica) 2019

  • Természetgyógyász (Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája) (2019-folyamatban)

  • Alkalmazott táplálkozás- és élelmiszertudományi szakismeretek ismeretek 1, 2, 3. (Táplálkozás-beállítás-Avalomedica) 2020

  • Laborleletek értékelése (Helica Stúdió) 2020

  • Emelt szintű laborelemzés (Helica Stúdió) 2020


Specialitás: fermentálás és kovászolás

Nyitvatartási időnk:

HÉTFŐ - SZOMBAT:

A meghirdetett tanfolyamok idejében

TANÁCSADÁS:

Előre megbeszélt időpontban

Stúdiónk:

8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.

Email címünk:

info@scholaculina.hu

Írj nekünk levelet:

 

Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!