Rólunk

 

 

 

www.scholaculina.hu

www.facebook.com/scholaculina

 

 

 

 

Amit tudnotok kell rólunk

Mi az a Schola Culina?

Petra és Gergő közösen álmodta meg ezt a helyet, ahol egy jó nagy konyhában együtt tevékenykedik az oktató és tanítványai. Ez nem egy szigorú egyetemi tanszék, hanem jó humorú közös munkálkodás, kreatív csapatmunka, aminek végeredménye egy izgalmas varázslat, amit vagy közösen elfogyasztunk a technika elsajátítása után, vagy mindenki hazaviszi, büszkélkedni vele.

Sokszínű programokkal és meghívott séfjeinkkel-profi technikákkal várjuk  a különleges élményre vágyókat.

Minden területen a legjobb séfekkel dolgozunk, hogy igazi minőséget és trendi fogásokat, legújabb technológiákat tudjatok hazavinni, és valóban felejthetetlen élmény legyen újra és újra!

Főzőiskolánkban küldetésnek tekintjük az egészséges- és a gasztronómiai vonalon tanulni vágyók oktatását. Magas színvonalon képzett, tanult, tapasztalt oktatóink által szeretnénk átadni a tudást, technikát, trükköt, praktikát.

Minőségi alapanyagokból készített ételekkel szeretnénk színesebbé tenni hétköznapjait mindenkinek.

“Várunk benneteket szeretettel.”
Petra és Gergő

Székesfehérvár és az ország is figyel bennünket

Specialitásunk & Egyediségünk

Gergő:
A szabadtéri sütés, grill, BBQ díjnyertes szakértője

Petra:
Székesfehérváron egyedülállóan fermentációs és kovászos kenyér tanfolyamokat vezet, valamint tudatos táplálkozás tanácsadással foglalkozik, kézzelfogható megoldásokat adva emésztőrendszeri problémákra és ehhez kapcsolódó betegségekre.
(Inzulin rezisztencia, Hashimoto, hisztaminérzékenység, pajzsmirigy, hormonális  egyensúlytalanságok, várandósság-szoptatás, Crohn, Sibo, stb.)

Újságcikkek rólunk

Elismeréseink

Különleges receptjeink

Oktatóink

Egyedülálló társasági összejövetelek nálunk

Szolgáltatások és workshopjaink

Csapatépítők

Borkóstolók

Legény / leánybúcsúk

Családi szülinap

Bérelhető konyha-helyiség

(csak tiéd a ház)

Visszajelzések, értékelések

Amit rólunk mondanak

“Fantasztikus este volt”

"Káposzta, sárgarépa, brokkoli - tisztított víz, só, bors, babérlevél, koriander, kapormag.
A szép nagy üvegben pedig káposzta és tisztított víz.
A tetejét káposztalevéllel szorítottam le.
Nagyon várom az eredményt!"

Virág Valéria

“Fermentáltam!”

"Csak néztem naponta a szuper képeket és ötletet kaptam.

Első kenyerünk . Köszönjük Petrának az anyakovászt és a sok jó információt és tudást! Jövünk még hozzád tanulni!"

Wittner Lászlóné Gabi

“Kezdő tanfolyamon”

"Február 12-én voltam kezdő fermentációs tanfolyamon. Nagyon megtetszett, már kész is az első saját gyártmányom"

Márta Váradi

“Az első kalács!”

"Elkészült életem első kovászolt kalácsa! Nagyon büszke vagyok,mert szép és még ehető is!
Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok!"

Kégl Viktória

Nyitvatartási időnk:

HÉTFŐ - SZOMBAT:

A meghirdetett tanfolyamok idejében

TANÁCSADÁS:

Előre megbeszélt időpontban

Stúdiónk:

8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.

Email címünk:

info@scholaculina.hu

Írj nekünk levelet:

 

Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!