Szabó-Kovács Alexandra

 

 

www.scholaculina.hu

www.facebook.com/scholaculina

 

 

Szabó-Kovács Alexandra

Szabó-Kovács Alexandra vagyok, cukrász. Már gyerekkoromban is nagyon szerettem sütni, mindig ott sertepertéltem a konyhában édesanyám körül. Így amikor a pályaválasztás elé kerültem, nem is volt kérdés, minek tanulok tovább.

2010-ben végeztem a cukrász sulival, viszont azóta is folyamatosan tanulok, fejlődök és sajátítom el az újabbnál újabb technikákat, mert, mint minden szakmában, itt is rengeteg változás, újítás jön minden évben. Imádom, hogy egy torta lehet már-már műalkotás, ahol az ember igazán kiélheti a kreativitását, és megvalósíthatja a vevő minden kívánságát.

2023 év elején indítom el a saját kis tortaműhelyemet, a MosolyGO-t, Sopronban. A névválasztás nem véletlen, utal az én mosolygós természetemre, valamint arra a nem titkolt vágyamra, hogy mindenki, aki nálam rendel tortát elégedetten és mosolyogva távozzon. Régi vágyam volt ez a hely, ahol szabadon alkothatok, mindenféle korlátok nélkül és úgy néz ki lassan ez lesz a valóságom.

Várlak titeket egy igazi cukrász élményre a Schola Culina iskolába. Megtanítom nektek a macaron készítés alapjait, praktikáit, hogy olyan macaronokat tudjatok készíteni, amit eddig csak cukrászdába láthattatok!

Nyitvatartási időnk:

HÉTFŐ - SZOMBAT:

A meghirdetett tanfolyamok idejében

TANÁCSADÁS:

Előre megbeszélt időpontban

Stúdiónk:

8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.

Email címünk:

info@scholaculina.hu

Írj nekünk levelet:

 

Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!