2021. 11. 15. (18.00-20.00) “Jótevő” konyha-Kezdő Fermentációs Workshop

9 900 Ft

Biztos sokat hallottál már a fermetálásról, hiszen a csapból is ez folyik

Kezdő Fermentációs Tanfolyamunkon megtanuljuk a fermentálás technikáját elméletben és gyakorlatban is!
“Főzőcskézés” közben beszélgetünk a taktikákról, praktikákról, trükkökről is!

11 készleten

Biztos sokat hallottál már a fermetálásról, hiszen a csapból is ez folyik
Ahhoz, hogy emésztésünk jól működjön, a gyomrot erőssé kell tennünk. Többek között ez is egy mód, a sok közül (a többiről is lesz szó egy emésztésjavító gyorstalpaló keretében)
Kezdő Fermentációs Tanfolyamunkon megtanuljuk a fermentálás technikáját elméletben és gyakorlatban is!
"Főzőcskézés" közben beszélgetünk a taktikákról, praktikákról, trükkökről is!

 

Mit készítünk:
• Fermentált céklalevet (probiotikus cékla kvász)
• Savanyú káposztát (hagyományos, tartósítószer-mentes)
• Kovászt (működő)

Mire jó a fermentált étel?
• Emésztőrendszeri problémákra
• Gyomorműködés javítására
• Bélrendszeri zimbiózis javítására
• Kedvünk, hangulatunk feljavítására
• Cukorfüggőség megszűntetésére
• És igen, FOGYÁSRA is!...

Mit kapsz?
•Felhasználóbarát elméleti és gyakorlati ismereteket
•A recepteket kinyomtatva
•Szűrt vizet a workshop alatt
•És természetesen kóstoló is lesz

Mit hozz:
Környezetbarát szemléletből kérlek hozz magaddal 3 db 720 ml-es klasszikus befőttes üveget, amiben a "fogásokat" hazaviheted.

Kérlek maszk is legyen nálad!

FIGYELEM
Jelentkezni kizárólag a https://scholaculina.hu/uzlet/ oldalon lehet, Simple Pay rendszeren keresztül.

A fermentációs workshop ára 9.900.- A részvétel a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, 12 fő után nincs lehetőség a részvételre! Kérlek figyeld az esemény oldalát, mert ha jelezzük, hogy betelt, a jelenlét csak a következő tanfolyamra biztosított!

Max létszám 12 fő. A program min. 5 fő részvételével kerül megrendezésre.
Érkezés: 17.45-től. Kérlek előbb ne gyere, és ha lehet, ne is késs!
A workshopot tartja: Lencsés-Pál Petra Táplálkozás Tanácsadó

 

Lemondási feltételek:
• 1 héten belüli lemoindásnál a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni
• Aznapi lemondás esetén a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban átruházható!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2021. 11. 15. (18.00-20.00) “Jótevő” konyha-Kezdő Fermentációs Workshop” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük