2021. 12. 06. (18.00-20.00) “Jótevő” konyha-Kezdő fermentálás

9 900 Ft

Kezdő Fermentációs Tanfolyamunkon megtanuljuk a fermentálás technikáját elméletben és gyakorlatban is! 📖🧑🏻‍🍳
“Főzőcskézés” közben beszélgetünk a taktikákról, praktikákról, trükkökről is!

12 készleten

Biztos sokat hallottál már a fermentálásról, hiszen a csapból is ez folyik 🤓
Kezdő Fermentációs Tanfolyamunkon megtanuljuk a fermentálás technikáját elméletben és gyakorlatban is! 📖🧑🏻‍🍳
"Főzőcskézés" közben beszélgetünk a taktikákról, praktikákról, trükkökről is!
💡Mit készítünk:
• Fermentált céklalevet (probiotikus cékla kvász)
• Savanyú káposztát (hagyományos, tartósítószer-mentes)
• Kovászt (működő)
💡Mire jó a fermentált étel?
• Emésztőrendszeri problémákra
• Gyomorműködés javítására
• Bélrendszeri zimbiózis javítására
• Kedvünk, hangulatunk feljavítására
• Cukorfüggőség megszűntetésére
• És igen, FOGYÁSRA is!...
💡Mit kapsz?
•Felhasználóbarát elméleti és gyakorlati ismereteket
•A recepteket kinyomtatva
•Szűrt vizet a workshop alatt
•És természetesen kóstoló is lesz 😋
💡Mit hozz:
Környezetbarát szemléletből kérlek hozz magaddal 3 db 720 ml-es klasszikus befőttes üveget, amiben a "fogásokat" hazaviheted.
Kérlek maszk is legyen nálad!
❗ ❗FIGYELEM ❗❗
Jelentkezni kizárólag a https://scholaculina.hu/uzlet/ oldalon lehet, Simple Pay rendszeren keresztül.
A fermentációs workshop ára 9.900.- A részvétel a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, 12 fő után nincs lehetőség a részvételre! Kérlek figyeld az esemény oldalát, mert ha jelezzük, hogy betelt, a jelenlét csak a következő tanfolyamra biztosított!
Max létszám 12 fő. A program min. 5 fő részvételével kerül megrendezésre.
Érkezés: 17.45-től. Kérlek előbb ne gyere, és ha lehet, ne is késs!
A workshopot tartja: Lencsés-Pál Petra Táplálkozás Tanácsadó
ℹ️
Lemondási feltételek:
• 1 héten belüli lemondásnál a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni
• Aznapi lemondás esetén a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban átruházható!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2021. 12. 06. (18.00-20.00) “Jótevő” konyha-Kezdő fermentálás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük