fejes gábor
Séfünkről és oktatónkról
Fejes Gábor
Főállásom szerint az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának mestertanára, immár 27 éve. Mindig is imádtam a főzést és csodálattal néztem be az éttermek kulisszái mögé. Három diploma után, úgy éreztem tanulnom kell még. Csak olyat szerettem volna, ahol a munkám eredményéről azonnal visszajelzést kapok.
Így lettem szakács. Ma már szakács vizsgabizottsági elnök vagyok évek óta. Szívesen dolgozom étteremben is, hisz mindig tanulok. Rendszeresen tartunk vacsoraesteket egy séf barátommal. De a múltamból adódik a számomra legideálisabb dolog. Ha főzni taníthatok másokat.
Szívesen adom át a konyhatechnológia alapismereteit.
Mindenkit nagy örömmel várok kurzusaimon.
Specialitás: Kedvenceim a húsok, köretek, levesek egytálételek, belsőségek. Na és a magyar konyha! Mivel vadászom és horgászom, így otthonosan mozgok a vadak és halak világában is. Szívesen kísérletezem más nemzetek ételeivel és a fúziós konyhával.
Nyitvatartási időnk:
HÉTFŐ - SZOMBAT:
A meghirdetett tanfolyamok idejében
TANÁCSADÁS:
Előre megbeszélt időpontban
Stúdiónk:
8000 Székesfehérvár,
Kossuth utca 14.
Email címünk:
info@scholaculina.hu
Írj nekünk levelet:
Bátran, minden kérdésedre válaszolunk!